Army vaatteet

Jeeeeei, nyt nämä militaryruniin tarkoitettu armeija kuosi leggarit ja t paita tulivat…..aivan IHANAT! Taidan kyllä kyseisiä vaatteita käyttää muutenkin vapaa ajallani, sen verran kivan näköisiä ovat, bandanan kun vielä löytäisin oisin aika tyytyväinen.

Yhteenveto treeneistäni viime viikolla:

Urheilin 5 kertaa, yhteensä 4 tuntia ja 20minuuttia.

Kohokohtana 9,3km juoksu!!!

Vau! Olen todella tyytyväinen siihen että pystyin/jaksoin juosta ton matkan kunnialla loppuun asti, aika hidasta tahtia (70min) mutta kuitenkin juoksin koko ajan, koko ajan pistin itselleni uusia tavoitteita, kunnes olin koti ovella:-) Loistavaa! Tästä tämä 10km juoksun harjoittelu pikku hiljaa alkaa, elokuussa olisi tarkoitus juosta se 17km kunnialla loppuun asti….katsotaan miten käy….

Joka tapauksessa olen todella siis todella, todella innoissani näistä juoksu tapahtumia ja toivon että tässä matkan varrella tulisi vielä pari tapahtumaa lisää.

Viime viikko oli ihan hullua saada aikatauluni sopimaan treenien kanssa, sanoinkin miehelleni että mun työ alkaa häiritä mun treenejä 🙂 vitsi, vitsi!

Positiivisella asenteella pusketaan eteenpäin! Elämän ei kuulu olla liian helppo ja jos en pääsee yhtenä, kahtena tai kolmena päivänä salille niin SO WHAT? elämä ei siihen kaadu silloin poljetaan töihin tai vedetään kunnon juoksu lenkki eikö niin? .-)

Tottakai mua aina harmittaa kun en pääsee salille, mut mun perhe tarvii mua myös ja mä niitä!!

Ei ka tässä mitään muuta ihmeellistä….

Kohta on kesäääää!!!!

-Lellu-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *